ECONOMÍA

L’agència Blava Daurada impulsa el concepte de Hotels Pet Friendly

L’agència de Viatges la Blava Daurada ha impulsat un acord amb el sector hoteler orientat a potenciar l’integració de gossos i mascotes a tot el sector turístic. Trobar establiments hotelers que acceptin mascotes no ha estat mai una qüestió fácil especialment per a segments de turistes i famílies amb necessitats especials. Son cada vegada més els usuaris i clients que no conceben les seves vacances sense el seu gat o el seu gos.  Només un 22% dels establiments hotelers accepten gossos però sovint de manera restringida.

L’Agència de viatges La Blava Daurada es conscient d’aquesta problemàtica i per això ha posat en marxa una campaña destinada a convencer als professionals hotelers de la necessitat d’acceptar aquests nous perfils de client a on la incorporació de mascotes al model turístic de consum familiar suposa una prioritat dels seus clients.

L’empresa compta amb una plataforma de serveis que permet realitzar bookings i reserves a més de 1.500 establiments turístics de tot el territori que ja accepten gossos amb servei de veterinaria i serveis mèdics. L’agència signa un contracte previ entre client i hotel mitjançant el cual el propitetari del gos es compromet a mantenir a la seva mascota controlada en tot moment i a pactar prèviament a quins espais privats i quins espais comuns podrà passejar al seu gos un cop dins de l’establiment.